Mikkelin tietotekniikkayhdistys ry

Olumppialaiset 2019

Kuten saatoitte jo arvata, on tänä vuonna meidän vuoromme järjestää KAAKONKULMAN OLUMPPIALAISET. Nyt maantieteellisesti järjestelyt ovat laajentuneet, ja Imatran, Lappeenrannan sekä Kouvolan lisäksi mukaan on kutsuttu myös lahtelaiset sekä jyväskyläläiset. Joten hei - sinä mittyläinen - tule puolustamaan mittyläisten kunniaa, varsinkin näin kotikisoissa. 

Kisat järjestetään tänä vuonna Heimarissa ( Laitialantie 190,52330 Ristiina ) pe 23.8. alkaen klo 17:30. Tarvittaessa mittyn joukkueeseen ilmoittautuville järjestetään yhteiskuljetus Mikkelin keskustasta. Ja järjestelyapua otetaan ilolla vastaan, alkaen n. klo 15.

Pakatkaa mukaanne: uima-asut, kiva päähine( tarvittaessa lämmittävä) , pyyhe, saunomisvälineet sekä tietenkin reipasta joukkue- ja urheilumieltä iso säkillinen :) 

Rantasauna on varattu meille klo 00:00 asti. 

Ilmoittautuminen oheisella linkillä 15.8. mennessä:

https://crm.ttlry.fi/ttlkotisivupalvelut/Tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?TIAId=2477&kaid=91672

TERVETULOA MUKAAN!

Terveisin,

johtokunta

 

Alla oleva kutsu meni muille yhdistyksille:

HYVÄ KAAKONKULMAN TIETOTEKNINEN VÄKI!

Erittäin usein uutisoidaan, että nykyään liikutaan aivan liian vähän ja kaikki aika menee älylaitteiden tai tietokoneen äärellä.

Siksi olemme Mikkelissä päättäneet, että nyt se on  LOPPU! Siis Velttoilu ja Ei Niin Urheilulliset OLUMPPIALAISET!

Niinpä aloitamme näin varovasti lihaksia herättelemään ja teemme 10- ottelun yhdessä illassa, kun se normaalisti suoritetaan kahdessa päivässä. Ohessa lajit eli tällä kertaa etukäteisharjoittelu ja douppaaminen sallitaan, koska kutsu tulee kuitenkin vasta tässä vaiheessa kevättä.

10-OTTELU

100 m juoksu
Pituushyppy
Kuulantyöntö
Korkeushyppy
400 m juoksu
110m aitajuoksu
Kiekonheitto
Seiväshyppy
Keihäänheitto
1500 m juoksu

Tapahtumalaji: